Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Catering Barneveld

sinds 1998

Contact opnemen

Catering Barneveld

De catering van Bokkers Catering maakt van uw feest in Barneveld of omgeving een smakelijk evenement. We bieden diverse buffetten, broodjes, hapjes, barbecues en desserten aan. Al de formules passen we aan uw smaken aan. Onze producten zijn altijd 100% vers. We bieden ook drankarrangementen aan en de verhuur van feestbenodigdheden.

Een uitgebreide catering voor uw feest in de regio Barneveld

Bokkers Catering helpt u graag bij het organiseren van uw feest of evenement. Op voorhand kiest u uit een van onze buffetten of barbecues. Daarnaast bieden we ook hapjes, broodjes en high tea aan. Keuze te over voor uw smakelijke feest! Bovendien is het mogelijk om elke optie aan te passen aan uw wensen. Verheugt u zich nu al op het eten op uw feest?

Onze catering voor al evenementen

Begint u al te watertanden bij de verschillende opties? Heeft u binnenkort een evenement in Barneveld of omgeving en wilt u een perfecte catering? We doen er alles aan om van uw evenement een dag te maken, waar u later met plezier aan terug denkt. U belt Bokkers Catering onder andere voor de volgende evenementen:

  • Trouwfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Opening van uw bedrijf
  • Recepties & borrels

Organiseer uw feest vandaag nog

Heeft u al helemaal zin in uw feest of evenement na het bekijken van al dat lekkers? Onze catering komt graag uw maag vullen in Barneveld of omgeving. Vraag naar alle opties via het contactformulier of bel voor al uw wensen en vragen naar 06 22 400 523 of (033) 245 97 43. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Anderen bekeken ook:
Catering Barneveld | Warm koud buffet Amersfoort | Catering op maat