Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Catering Ermelo

sinds 1998

Contact opnemen

Catering Ermelo

Bokkers Catering zorgt voor een excellente catering voor uw feest of evenement in Ermelo of omgeving. We zorgen voor de gevulde magen van uw gasten en indien gewenst bezorgen we al het nodige servies en andere feestbenodigdheden. U kiest uit verschilleden opties om uw vingers bij af te likken. Maak vandaag de keuze voor uw menu.

Een catering in Ermelo of omgeving voor een smakelijke ervaring

Waar heeft u zin in? Gegrilde kipfilet met een pittige saus of liever witlof met kaas en ham? We bieden 10 verschillende buffetten aan, maar uiteraard is het mogelijk om alles aan uw wensen aan te passen. We serveren alles op een aantrekkelijke manier en al onze producten zijn 100% vers. De prijzen zijn afhankelijk van uw formule en het aantal personen. Daarnaast betaalt u ook bezorgingskosten, die bepaald worden door de afstand tot de feestlocatie.

Een barbecue op uw feest voor een zomers gevoel

Naast onze buffetten biedt onze catering ook barbecue aan voor uw feest of evenement in Ermelo of omgeving. U kiest uit een vlees, vis of tapas BBQ. Daarnaast is het mogelijk om de pakketten aan te passen aan uw wensen. Inclusief in de pakketten zijn sauzen en diverse salades. Het is ook mogelijk om vegetarische opties en halalvlees toe te voegen. Tenslotte hebben we ook drankarrangementen om de dorst van uw gasten te lessen.

Vraag vandaag naar de catering op uw feest

Bokkers Catering verzorgt met veel plezier en oog voor detail het eten op uw feest in Ermelo of omgeving. Heeft u uw keuze al gemaakt tussen al dat lekkers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06 22 400 523 of (033) 245 97 43. We zien u graag op uw feest.

Anderen bekeken ook:
Catering Ermelo | Buffet Barneveld | De barbecue boer Barneveld