Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Catering Putten

sinds 1998

Contact opnemen

Catering Putten

Bent u op zoek naar professionele catering voor uw feest of evenement in Putten of omgeving. Bokers Catering zorgt voor lekkere maaltijden en hapjes voor al feesten. Ons personeel zorgt voor een professionele service en een glimlach op de gezichten van uw gasten. Kies vandaag nog uw eetformule voor een onvergetelijk feest.

Professionele catering voor uw personeelsfeest in Putten of omgeving

Uw personeelsfeest is het ideale moment waarop uw medewerkers elkaar beter leren kennen. Hoe gaat dat beter dan met een heerlijke maaltijd? U kiest uit diverse buffetformules, inclusief servies. Elke formule kan aangepast worden aan uw wensen. Daarnaast is het mogelijk om een drankenarrangement te nemen met verschillende frisdraken, wijnen en bier. U betaalt voor het eten en drinken een vast bedrag per persoon dat afhankelijk is van uw formule. Daarnaast betaalt u ook bezorgingskosten, deze worden berekend op basis van de afstand tot uw locatie. U hoeft dus zelf niets te komen ophalen en schuift tijdens het eten mee uw voeten onder tafel.

Catering voor uw smakelijk communie- of trouwfeest

Heeft u binnenkort een communie- of trouwfeest? Dan viert u deze mijlpaal met een groots feest. We helpen u graag bij de voorbereiding, zodat u de dag zelf volop kan genieten. U kiest uit een van onze diverse cateringformules en past deze aan uw wensen aan. Daarnaast komen we op uw feest met professioneel personeel en ruimen we na afloop alles weer op. We zorgen voor het nodige servies en indien gewenst ook voor meubelen en andere feestbenodigdheden. Onze catering helpt u om een onvergetelijke dag te hebben in Putten of omgeving!

Neem contact met ons op voor uw feest

Bent u al helemaal klaar om te feesten? Heeft u het eten al uitgekozen? Neem dan snel contact met ons op voor een perfecte catering in Putten of omgeving. U vult het contactformulier in of belt met een van onze medewerkers op 06 22 400 523 of (033) 245 97 43.

Anderen bekeken ook:
Catering Putten | Catering Barneveld | Warm koud buffet Amersfoort