Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Personeelsfeest Amersfoort

sinds 1998

Contact opnemen

Personeelsfeest Amersfoort

Kijkt u al uit naar uw personeelsfeest in Amersfoort of omgeving? Laat uw eten dan verzorgen door Bokkers Catering. We verzorgen zowel lunches, diners als recepties. Alle formules zijn op maat voor uw personeelsfeest. Bekijk de verschillende formules en het professionele aanbod.

Uw personeelsfeest in Amersfoort of omgeving wordt een smakelijke belevenis

Het personeelsfeest is het ideale moment om uw collega’s beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer. Daar hoort uiteraard een hapje en een drankje bij. Bokkers Catering komt naar uw feestlocatie met professioneel personeel en 100% vers eten voor een heerlijke maaltijd. U kiest voor een buffet, hapjes of een barbecue. We passen uw keuze ook altijd verder aan uw wensen aan. U betaalt voor het eten en de drank een vast bedrag per persoon en daarbovenop bezorgingskosten. Deze zijn afhankelijk van de afstand tot uw feestlocatie.

Wij zorgen voor muziek op uw personeelsfeest

Naast het verzorgen van heerlijk eten kunt u bij ons ook terecht voor al uw feestbenodigdheden. Zo huurt u bijvoorbeeld een partytent en meubels voor uw personeelsfeest in Amersfoort of omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om een muziekinstallatie en DJ in te huren, zodat uw collega’s kunnen dansen tot in de vroege uurtjes.

Neem contact op voor de organisatie van uw feest

Bent u klaar voor uw personeelsfeest in de regio Amersfoort? Wilt u daarbij heerlijk eten? Vraag dan snel een offerte aan via het contactformulier. Voor verdere vragen belt u naar 06 22 400 523 of (033) 245 97 43.

Anderen bekeken ook:
Personeelsfeest Amersfoort | Catering Ermelo | Buffet Barneveld